Стало відомо про те, що в Києві пішохід вискочив на дорозі просто під колеса таксі.

Таким чином, повідомляється, що в Києві на вулиці Наталії Ужвій таксист збив пішохода, який порушив правила. На місце ДТП прибула знімальна група» магнолії-ТВ", які і з'ясували деякі деталі інциденту.

Водій говорить про те, що не порушував, і їхав з дозволеною швидкістю. У якийсь момент помітив, що пішохід вибіг з припаркованих поруч автомобілів.

Водієві довелося навіть виїхати на зустрічну смугу, але, удару уникнути вже не вдалося.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Пішохода нічого не бентежило, і він продовжував бігти, від чого в результаті отримав сильні травми від машини.

При цьому, варто відзначити, що від місця аварії до пішохідного переходу всього 20 метрів, і незрозуміло, чому той ним не скористався.

Потерпілому 50 років, і він був госпіталізований в лікарню з численними травмами.

Автомобіль отримав значні механічні пошкодження. Розбите лобове скло, а також був пом'ятий бампер.

На щастя, водій не постраждав, і в салоні він знаходився один.

На місце аварії також прийшла слідчо-оперативна групи, яка і з'ясувала всі обставини трагедії.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Києві після чергового урагану комунальники прибирають дерева, що впали. Деякі з них впали вкрай невдало – придавивши собою автомобілі.

Також Знай писав, що біля синагоги в Івано-Франківську впало дерево. Через сильну зливу, яка пройшла у Франківську в ніч з 5 на 6 жовтня, біля входу в місцеву синагогу впало дерево. Рослина впала прямо перед входом. Стовбур і гілки прибирали комунальні служби.

Як повідомляє портал " Знай.иа» Під Києвом лось потрапив у ДТП і розчавив чоловіка - такого кошмару копи ще не бачили.