У Білій Церкві на Київщині таксист поставив на місце жінку, яка сказала, що вона не з України.

Про це повідомляє портал "Gazeta.ua"

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"На вокзалі жінка років 60-66 викликала таксі. За поїздку до санаторію "Дубрава" з неї запросили 100 гривень", - пише Юлія Саво на сторінці "Білоцерківської волонтерської групи" у Facebook.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Але на це жінка відреагувала дуже погано та відзначила, що вона не з України.

"Ви що взагалі тут в Україні офігіли, такі гроші дерти? Я ж на лікування приїхала... Я не з України, я з Донецька", - заявила жінка.

На що таксист різко відповів, щоб вона шукала інше таксі.

"Я не з України не беру, пошукайте іншу машину", - відповів їй таксист.

Нагадаємо, що киянка Інна Коляденко обурена поведінкою таксиста, що насміхався над українською мовою. Жінка написала в соцмережі, як їхала з водієм, який щосили жартував над українськими словами і над мовою в цілому.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", у Києві водій таксі Uber не захотів везти Олену без поважної причини, висадивши з машини. За словами Олени, таксист знав про виїзд заздалегідь.

Також портал "Знай.ua" писав, що у соціальній мережі міркування львівського таксиста викликали обурення користувачів.