Міський голова Києва Віталій Кличко перевірив, як відремонтували міську лікарню №3, де лікують і хворих на коронавірус.

Про це мер Києва повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Вчора відвідав міську лікарню №3. Перевірив, як там відремонтували обидва корпуси медзакладу та приймальне відділення. Лікарні - майже 50 років. І жодного разу капітального ремонту там не робили.

На сьогодні в медзакладі здійснили капремонт та утеплення фасадів корпусів. А також повністю відремонтували та обладнали приймальне і центральне стерилізаційне відділення. Тепер вони не поступаються європейським стандартам. Із комфортними умовами і найсучаснішим обладнанням. А для зручності людей із вадами зору на дверях до оглядових кабінетів розмістили таблички зі шрифтом Брайля",- повідомив Кличко.

За словами градоначальника, відремонтували в лікарні і мережі електропостачання, і каналізаційні мережі. І закупили цього року сучасного обладнання на 43 мільйони гривень.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Наступними планують оновити реанімаційне відділення та операційний блок.

"Лікарня №3 – одна з опорних для лікування хворих на коронавірус. Тут створили інфекційне відділення на 30 ліжок. 10 з яких – для інтенсивної терапії. Відділення почало працювати в жовтні та надало допомогу вже 86 пацієнтам. І в лікарні вже облаштовують додатково 60 ліжок для хворих на коронавірус ",- розповів мер міста.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві не справляються з коронавірусом, хворих пацієнтів відправляють додому: "не можемо собі дозволити"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Київська лікар-реаніматолог розкрила моторошну правду про коронавірус для тих, хто ще не вірить: "задуха, паніка, страх смерті"

Також «Знай.иа " писав, що Київська лікар розповіла про новий локдаун, залишилися лічені дні: "буде, як навесні"