Київ став третім у рейтингу міст з найбільш забрудненим повітрям. Про це повідомляє ресурс IQAir.

У матеріалі йдеться, що станом на 9:00 11 жовтня найбільш забруднене повітря було в індійському місті Дейлі – Індекс 167. На другому місці опинилося іранське місто Тегеран з індексом 158, а на третьому місці стоїть Київ. У столиці України індекс забруднення повітря склав 153. Далі опинилася Джакарта (Індонезія) і Лахор (Пакистан).

У першу десятку міст з найбільш забрудненим повітрям увійшли Дакка (Бангладеш), Ченду (Китай), Катманду (Непал) і Бішкек (Киргизстан).

Нагадавши, Знай повідомляв, що злива, яка пронісся вчора, 17 жовтня, над Києвом, очистила повітря над столицею. Про це стало відомо з даних компанії IQ Air, що відстежує якість повітря в режимі реального часу. Стихія несподівано перемістила українську столицю до найчистіших міст світу. Таким чистим Столичне повітря давно не було-зазвичай місто потрапляє до переліку найбрудніших у світі.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також Знай писав, що екологи розповіли про те, що стало основним джерелом забруднення повітря в Києві. У чому полягає проблема. Таким чином, повідомляється, що основним джерелом забруднення повітря в Києві виявилися викиди вихлопних газів автотранспортних засобів.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві почали будувати новий великий парк " Почайна». Активісти розповіли, що билися за кожен метр берегів річки, яку київська влада хотіла загнати під дороги та інші об'єкти.