Стало відомо про те, що в Києві відразу чотирьох співробітників комунальних служб віднесло напором холодної води.

Таким чином, повідомляється, що на щастя, співробітників «Київводоканалу» витягнув вчасно з колектора. На місце прибули рятувальники.

Сталося це в середу, 28 жовтня, під час проведення ремонтних робіт на перехресті вулиці Тростянецької та Харківського шосе, що в Дарницькому районі столиці.

Київ, фото: ДСНС
Київ, фото: ДСНС

В результаті постраждало відразу чотири співробітники комунального підприємства "Київводоканал". Про це передавати Державна служба з надзвичайних ситуацій.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Київ, фото: ДСНС
Київ, фото: ДСНС

До місця виклику була направлена бригада рятувальників. Вони прибули на місце, і встановили, що чотири співробітника було змито великим напором холодної води.

Всіх постраждалих витягли з колектора, і вони були передані медика.

Один з постраждалих був у вкрай важкому стані, від чого був екстрено госпіталізований. Відвальним надали допомогу на місці.

Як повідомляють очевидці, на місці аварії утворився затор, дорожній рух на цій ділянці ускладнений.

Разом з тим, потужна злива спричинила у Києві катастрофічні підтоплення вулиць, в результаті яких вулицями плавали автомобілі, а маршрутки і трамваї зупинилися. Городяни скаржаться на відсутність ефективної зливової каналізації в місті.

Після затяжного бабиного літа в Україні прийде різке похолодання: в кінці тижня країну накриє дощами і поривчастим вітром. У деяких областях температура впаде до + 5 градусів.

Раніше портал Знай.ІА писав про погоду на 15 Жовтня для всієї України: тепло і сонце мине відразу кілька областей. Жителі західних регіонів України замерзнуть від холоду і дощів.