Чергова злива 17 Жовтня перетворила вулиці Києва на вируючі потоки, що змітають все на своєму шляху. Городяни знімають те, що відбувається на відео і публікують в соцмережах.

Зокрема, на перехресті вулиць Автозаводської та Пріорської потонули два автомобілі. Через подію автомобільний рух на зазначених вулицях було паралізовано.

Киев. Вулиця Стеценко,біля кладовища,час 10.30 Как всегда

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Zaterdag 17 oktober 2020

Жителі Києва вишикувалися у величезні черги в очікуванні маршруток, які не могли проїхати через затори. Люди промокли і замерзли.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

На вулиці Стеценка машини буквально "вплав" переправлялися через величезні калюжі, а багато водіїв воліли об'їхати затоплену дорогу по тротуарах.

На вулицях Новопирогівській, Сирецькій, Кирилівській і Копилівській теж плавали машини, маршрутки і перехожі. На Кирилівській завмер навіть рух трамваїв.

"На Миропільській те саме... Якась жесть, на цьому відрізку дороги так завжди, коли сильні дощі", - пишуть в коментарях до відео кияни.

"Листя забило водостоки. Але на Стеценка таке завжди. Я іншого не пам'ятаю, хоча живу вже на білому світі давно», «Кличкувеличезний привіт, краще б цим займався, за 5 років ні хріна не зробив», - обурюються городяни.

Після затяжного бабиного літа в Україні прийде різке похолодання: в кінці тижня країну накриє дощами і поривчастим вітром. У деяких областях температура впаде до + 5 градусів.

Раніше портал Знай.ІА писав про погоду на 15 Жовтня для всієї України: тепло і сонце мине відразу кілька областей. Жителі західних регіонів України замерзнуть від холоду і дощів.

Також портал Знай.ua писав, що снігові зими українці бачитимуть раз на 10 років, експерт назвала причини: "незворотні зміни" Температура повітря в Україні, як і в усьому світі надалі буде тільки зростати. Якщо середня річна температура повітря підвищиться більш ніж на два градуси, це призведе до незворотних змін в атмосфері і всій кліматичній системі.

Також портал Знай.ua писав, що Львівщину засипало снігом на Покрову. У соціальних мережах почали ділитися незвичайними як для Жовтня фотографіями з курорту "Захар Беркут".