У Київській міській державній адміністрації розкрили дані про зарплати заступників столичного градоначальника Віталія Кличка. Про це стало відомо з відповіді, отриманого на офіційний запит видання «Українські новини».

За оприлюдненою інформацією, найбільшою зарплатою за червень перед колегами може похвалитися В'ячеслав Непоп – він заробив 61 тисячу 327 гривень. При цьому більшу половину цієї суми в розмірі 32 тисяч 904 гривень склала матеріальна допомога, виділена чиновнику на оздоровлення.

Менше Непопа заробила заступник мера Марина Хонда - 46 тисяч 585 гривень.

Третє місце за розміром зарплати зайняв заступник мера Петро Пантелєєв – він заробив 44 тисячі 906 гривень.

Трохи менше грошей в червні отримав Валентин Мондрієвський – 43 тисячі 408 гривень.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Набільш «обділеним» серед колег виявився Олександр Густелєв – він отримав в червні всього 37 тисяч 124 гривні.

При цьому в країні все ще діє норма, згідно з якою зарплата чиновників обмежується розміром десяти мінімальних зарплат звичайного українця, тобто 47 тисячами 230 гривнями.

Загалом же по Києву середня зарплата в червні не перевищувала 16 тисяч 393 гривень.

Нагадаємо, що мер столиці Віталій Кличко отримує зарплату, трохи менше півсотні тисяч гривень щомісяця.

Таким чином, Кличко заробив за минулий місяць менші, чим деякі з його заступників.

Також портал Знай.uа писав, що У Києві дитина на велосипеді потрапив під колеса автомобіля Triolan - вискочив на дорогу.

Також портал Знай.uа писав, Київським комунальникам довелося "пірнути" в нечистоти: "Е**ть, робота..." На відео можна розгледіти, як працівники перебуваючи по шию в брудній воді виловлюють різний сміття, який забив колетор. Чоловіки діставали багато пляшок, які несумлінно викидають кияни куди ні попадя