У четверг, 15 жовтня, київські комунальники почали демонтаж останньої конструкції, що "красувалася" на даху будинку на Майдані Незалежності.

Про це на своїй сторінці у Facebook розповів начальник управління з питань реклами в КМДА Олександр Смирнов.

За його словами, численні прохання, щоб белансоутримувач - Державне підприємство "Спецагро" - демонтував рекламного "монстра", так і не були почуті. Тому у КМДА приняли рішення зробити це власними силами.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Тим часом у рейтингу "найрозумніших" міст світу Київ посів 98-місце. Дослідження провела обсерваторія Smart City Центру світової конкурентоспроможності IMD спільно з сінгапурським університетом технологій і дизайну.

Нагадаємо, українська столиця очолила антирейтинг з корумпованості сфери будівництва. У цьому можна переконатися, подивившись результати щорічного дослідження рівня корупції в будівельній галузі України, проведеного "Українським клубом нерухомості" за підтримки "Конфедерації Будівельників України". Так, будівельна галузь в Києві корумпована на 86,7% (у 2019 році цей показник дорівнював 58%).

Відзначимо, що мер Києва Віталій Кличко зумів протягнути рішення про те, щоб виділити компанії "смотрящего" Дениса Комарницкого 400 мільйонів гривен, незважаючи на обурення деяких депутатів.