У Києві до Дня захисника перекрили частину вулиць. Це стало причиною виникнення більш напруженого трафіку на інших вулицях, і спровокувало безліч ДТП. Про це повідомляють у Facebook у спільноті "Київ Оперативний".

У цей день, 14 жовтня, кур'єр служби доставки Glovo не зміг впоратися з керуванням своїм транспортним засобом і протаранив новенький Lexus.

Аварія за участю кур'єра на мопеді і водія елітного кросовера сталася на вулиці Саксаганського. За попередньою інформацією, кур'єр мчав на значній швидкості і в якийсь момент не зміг впоратися з керуванням.

В результаті зіткнення водій мопеда отримав важкі травми, його забрала бригада швидкої допомоги. На місці аварії працюють поліцейські.

Також з'явилося відео, зняте відразу після аварії. На ньому видно, як від удару мопед занесло під праве заднє колесо автомобіля.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На Саксаганського кур‘єр на моторолері #Glovo в‘їхав у задню частину автомобіля #Lexus. Попередньо, водій мопеда добряче травмувався. Інформацію про причини ДТП встановлять слідчі.

Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 14 oktober 2020

"Реклама: «я почав працювати кур'єром в "Глово" і вже через місяць купив Лексус»", "Судячи з відео, Лексус задом виїжджав з парковки, не переконавшись у безпеці... Якщо це так, то по ходу він і винуватець...", "Звідки ці узбеки на мопедах без номерів?» ,- дивуються в коментарях до відеоролика кияни.

Нагадавши, Знай писав, що в Києві щодня відбуваються автомобільні аварії. Причинами стають не тільки погана видимість, погані дороги і пробки, а й бездумна поведінка пішоходів.

Також Знай повідомляв, що 13 жовтня, в Шевченківському районі Києва сталася серйозна ДТП за участю двох маршрутних таксі. Аварія сталася на проспекті Перемоги, недалеко від медичного університету імені Богомольця.

Нещодавно Знай передавав, що не впорався з керуванням – житель Львівщини втопив машину в озері.