Екологи розповіли про те, що стало основним джерелом забруднення повітря в Києві. У чому полягає проблема.

Таким чином, повідомляється, що основним джерелом забруднення повітря в Києві виявилися викиди вихлопних газів автотранспортних засобів.

Про це в ході прес-конференції повідомив еколог В'ячеслав Потапенко.

Якість палива викликає величезну кількість питань, відповідно, воно дає достатню кількість шкідливих викидів в атмосферу міста Київ, ніж це повинно бути в принципі за нормою.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Справа в тому, що автопарк України складається в основному зі старих автомобілів. Навіть те, що зараз всі почали масово купувати електромобілі, істотно не змінило ситуації, так як їх все одно вкрай мало.

Дороги країни заповнені "Ланосами«,» запорожцями «» Москвичами", яким вже понад двадцять років.

Варто відзначити, що в Ірані, і деяких європейських країнах провопили програму з утилізації старих автомобілів. Вони давали пільгові кредити, і викуповували їх.

Якщо подібна програма не буде реалізована в Україні, то проблема залишиться з нами ще на не один десяток років.

Нагадаємо, українська столиця очолила антирейтинг з корумпованості сфери будівництва. У цьому можна переконатися, подивившись результати щорічного дослідження рівня корупції в будівельній галузі України, проведеного "Українським клубом нерухомості" за підтримки "Конфедерації Будівельників України".

Зазначимо, що мер Києва Віталій Кличко зумів протягнути рішення про те, щоб виділити компанії "смотрящего" Дениса Комарницкого 400 мільйонів гривен, незважаючи на обурення деяких депутатів.

Нещодавно Віталій Кличко потрапив під гарячу руку Верещук: "Здається, у когось проблеми з арифметикою. Або з бажанням розбиратися з нагальними проблемами киян" , - заявила "слуга".