У Києві шматок фасаду житлового будинку обрушився просто на землю, пошкодивши одне з припаркованих поруч авто. Про подробиці події розповів Дмитро Ралевський на своїй сторінці в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в п'ятницю, 9 жовтня, на Михайлівському провулку в Києві. Від балкона старого житлового будинку відколовся шматок фасаду, який пошкодив припаркований поруч автомобіль. Як зазначив Дмитро, на щастя, поруч не виявилося людей, які могли б постраждати від події.

"Друзі, будьте обережні біля фасадів старих будинків! Ось таку ситуацію бачив сьогодні на Михайлівському провулку. Добре, що не постраждали люди", – зазначив він.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

На опублікованих фотографіях можна побачити, що в результаті обвалу постраждала бічна частина автомобіля BMW. Самі шматки, які відкололися, виглядали переконливо. Варто відзначити, що місце, де обсипався фасад, не було огороджено, що несе серйозну загрозу для перехожих.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Київській області поліція затримала жінку, яка вкрала у господарів будинок дорогу соболину шубу, коли працювала у них покоївкою.

Як повідомляв портал Знай.иа, люди, які залишилися без даху над головою в результаті вибуху на Позняках, виступили з вимогами до Президента України Володимира Зеленського.

Також Знай.иа писав, що у Києві почали будувати новий великий парк "Почайна".