У Києві обрали покарання для чоловіка, який жорстоко розправився з власним сином. Про це розповіли в сюжеті ТСН.

Повідомляється, що в Подільському суді Києва обрали запобіжний захід чоловікові, який жорстоко вбив свого шестирічного сина. Трагедія сталася, коли хлопчик перебував в гостях у нього вдома. На постійній основі дитина жила з мамою.

Читайте Знай в Google News!

Відомо, що коли мати прийшла забирати дитину додому у неї з чоловіком сталася сварка. Батько відмовлявся відкривати двері і повертати дитину. У той момент в будинку вже спалахнула пожежа.

Вогонь вдалося загасити, але дитина не змогла вижити. Згідно з даними слідства, чоловік спершу порізав сина ножем, а після цього підпалив дитяче ліжечко.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

затримання чоловіка, кадр з відео: Національна поліція

7 жовтня, суд обрав чоловікові запобіжний захід у вигляді 2 місяців позбавлення волі без внесення застави.

На засідання суду до чоловіка ніхто не прийшов і з ним був лише адвокат. Не дивлячись на це він відмовився одягати маску і зайшов в зал з посмішкою.

Чоловік розповів журналістам, що скоїв вбивство з любові до сина. За його словами, родичі хотіли використовувати дитину в жертвопринесенні 15 жовтня і скоївши злочин він його "врятував".

засідання суду, кадр з репортажу ТСН: YouTube

Прокурори зазначають, що вперше чують дану версію, оскільки на допиті чоловік не називав причин скоєння вбивства.

Зараз чоловікові належить пройти кілька експертиз, в тому числі і психіатричну. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі довічно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Українка втопила важко хвору дитину в каналі, щоб не дивитися на муки сина

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Києвом молодий солдатик став жертвою " Діда"

Також, "Знай.uа" писав, що на Прикарпатті рецидивіст вбив товариша молотком по голові і закопав біля річки