Стало відомо про те, ч о в мережі з'явилося відео з чоловіком, який підпалив свого шестирічного сина.

Таким чином, повідомляється, що слідчі столичної поліції затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві свого сина.

Близько 21:00 у понеділок, 5 жовтня співробітники правоохоронних органів отримали повідомлення про пожежу в квартирі на проспекті Правди.

Рятувальники зайшли в квартиру, і швидко ліквідували вогонь. При огляді в одній з кімнат була знайдена дитина, він згорів.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як виявилося, чоловік ножем наніс відразу кілька поранень дитині, після чого підпалив його ліжко.

Зловмисника затримали в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Він-місцевий житель, 1984 року народження, раніше до кримінальної відповідальності не притягувався.

Він потім заявив, що прекрасно усвідомлював всі свої дії.

"У мене зараз адреналін, шок. Звичайно, розумів, що роблю",- прокоментував чоловік у поліцейському автомобілі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі неадекватний літній чоловік кидався на людей і дітей з ножем руках. Інцидент стався на перетині вулиць нова і Кожедуба на житловому масиві Ігрень в Дніпрі. Небайдужі чоловіки, які проходили повз, наздогнали пенсіонера і забрали у нього ніж. На місце події був викликаний наряд поліції.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Кривому Розі засудили чоловіка, який розчленував свою співмешканку. Суд Кривого Рогу виніс вирок чоловікові у вигляді 10 років позбавлення волі.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі хлопчик підпалив квартиру, поки батьки випивали з друзями.