Комунальні працівники вирішили неординарно прикрасити Солом'янський район: у парку "Відрадний" оновили клумби, і замість квітів тут - капуста. На щастя, декоративна.

Про це пише прес-служба КП "Київзеленбуду".

"У похмурий і холодний день додаємо яскравих кольорів балансовим територіям. Хризантеми та декоративна капуста сьогодні заполонили квітники у парку "Відрадний" та на вулиці Гетьмана", йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

До слова, киянам ідея припала до душі. "Дуже добре! Я в Італії таке озеленення з декоративною капустою бачила", - прокоментувала в соцмережі одна з користувачок.

На сьогоднішній день в світі поширене два види декоративного овоча - високорослий і розетковий. Зовнішній вигляд високорослої капусти нагадує пальму - він має високе струнке стебло з великим листям, які красиво звисають вниз. Його можна побачити як в темно-зеленому кольорі, так і в білому з різними відтінками.

Розеткова капуста зовні нагадує звичайну городню - її листя складені у велику розетку, утворюючи квітку. Саме такий вид декоративного овоча можна побачити на вулицях Києва.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в одному з районів Києва тротуар перетворили на парковку для автомобілів за допомогою банки фарби.

Як повідомляв портал Знай.ua, київські комунальники "забетонували" дерево.

Також Знай.ua писав, що у Чорнобильській зоні з'явився перший веломаршрут.