У Києві поліція затримала мотоцикліста, який здійснив кілька пострілів у бік перехожих. Про подробиці події розповідає прес-служба Патрульної поліції Києва в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в суботу, 3 жовтня, близько 21:00. На гарячу лінію "102" звернулися стривожені городяни з повідомленням про стрілянину на вулиці Казимира Малевича в Голосіївському районі столиці. За словами очевидців, невідомий мотоцикліст, який проїжджав повз, здійснив кілька пострілів у бік перехожих і зник у напрямку вулиці Антоновича.

Співробітники патрульної поліції помітили схожий за орієнтуванням мотоцикл на вулиці Діловій. Водій двоколісного проігнорував прохання правоохоронців зупиниться і спробував від них втекти. Однак, в ході погоні він врізався в службовий автомобіль Toyota і травмував ногу. При ньому поліцейські виявили предмет, схожий на зброю.

Правоохоронці надали зловмиснику домедичну допомогу та викликали бригаду швидкої допомоги. На місце прибула слідчо-оперативна група для з'ясування обставин.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

За фактом справи в Управлінні патрульної поліції Києва відкрили службове розслідування.

Сьогодні, близько 21-ї години, патрульні отримали виклик на вулицю Казимира Малевича з приводу стрільби

Сьогодні, близько 21-ї години, патрульні отримали виклик на вулицю Казимира Малевича з приводу стрільби. Зі слів очевидців, мотоцикліст, що проїжджав повз, дістав пістолет та здійснив постріли у напрямку перехожих, після чого поїхав на вулицю Антоновича. Патрульні помітили транспортний засіб, схожий за орієнтуванням, на вулиці Діловій. Водій мотоцикла проігнорував вимогу поліцейських про зупинку та намагався втекти. Під час чого здійснив зіткнення зі службовим автомобілем Toyota та отримав травму ноги. При собі чоловік дійсно мав предмет схожий на зброю. Патрульні надали чоловікові домедичну допомогу та викликали швидку. На місці працює слідчо-оперативна група, яка з'ясовує обставин події. За вказаною подією в управлінні патрульної поліції Києва розпочато службове розслідування. #Kyivpatrol Бажаєте знати ще більше? Слідкуйте за нами у нашому telegram-каналі: https://t.me/kyivpatrol

Geplaatst door Патрульна поліція Києва op Zaterdag 3 oktober 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Києві чоловік вистрілив у поліцейського, який прийшов з обшуком.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Києві затримали жінку, яка більше десятка разів повідомляла про неправдиве мінування одного з вищих навчальних закладів столиці.

Також Знай.иа писав, що на Південному вокзалі Києва сталася стрілянина, в якій серйозно постраждала людина.