У київському парку "Совки" конфлікт між двома нетверезими чоловіками закінчився стріляниною. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Про це повідомила "Муніципальна варта Києва" на своєму Телеграм-каналі.

"Двоє нетверезих чоловіків з'ясовували між собою стосунки. В ході суперечки один з них здійснив п'ять пострілів з пістолета. Згодом виявилося-постріли були холостими. Почувши це, на місце події попрямував наряд "Муніципальної охорони". Порушники затримані та передані поліції", - написано в повідомленні.

Також правоохоронці уточнили, що стрілянина велася зі стартового пістолета.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, в Києві в поліцію надійшов дзвінок від очевидців, які повідомили, що чули постріли. НП сталася на Русанівці, на вулиці Ентузіастів, 37.

Коли патрульні прибули на місце НП - побачили там підлітка, який стріляв у людину з пістолета ТТ. Поліція затримала неповнолітнього.

Слідчо-оперативна група вилучила предмет для подальшої експертизи.

Що стало причиною стрілянини - встановлюється. Зараз поліції належить з'ясувати всі деталі події, а також звідки у дитини з'явився пістолет.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Запоріжжі конфлікт на парковці закінчився стріляниною і реанімацією – "заступився за матір!"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Неадекватний харків'янин оплатив поїздку в таксі кулею замість грошей

Також «Знай.иа " писав, що У Дніпрі школярі громили район з краденим пістолетом-стрілянина і крики з усіх боків