У Києві затримали жінку, яка більше десятка разів повідомляла про неправдиве мінування одного з вищих навчальних закладів столиці. Про подробиці події розповідає прес-служба Київської міської прокуратури в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що 56-річна киянка в період з липня 2019 по червень 2020 року 13 разів повідомляла про завідомо неправдиве мінування Національної академії державного управління при Президентові України. Незабаром правоохоронці зуміли встановити особу жінки і затримати її.

Як розповіла сама зловмисниця, вона робила це навмисно. Справа в тому, що в даному навчальному закладі працює її дочка, з якою вона знаходиться в конфлікті. Жінка повідомляла про мінування трьох корпусів, щоб її дочку звільнили з роботи.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Правоохоронці направили підозрювану на судово-психіатричну експертизу. Результати показали, що жінка є обмежено осудною.

На даний момент Київська місцева прокуратура №10 направила до Шевченківського районного суду міста Києва обвинувальний акт для розгляду по суті. Санкція статті передбачає від 4 до 8 років позбавлення волі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві чоловік вистрілив у поліцейського, який прийшов з обшуком.

Як повідомляв портал Знай.иа, на Південному вокзалі Києва сталася стрілянина, в якій серйозно постраждала людина.

Також Знай.иа писав, що у Київській області фітнес-тренер експлуатував жінок для власного збагачення.