У Києві чоловіка, який із муляжем бомби погрожував підірвати міст Метро, суд відправив на примусове лікування. Однак згодом йому змінили міру запобіжного заходу, і він опинився вдома. Про це повідомляють у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

«Знаєте, хто такий 32-річний Віталій Ткаленко? Це той самий чоловік, який зробив муляж бомби і прийшов з ним на міст Метро, де влаштував «виставу» із мінуванням.

Тисячі людей у заторах, сотні правоохоронців, ну і все це», - нагадують автори повідомлення.

Вони зазначають, що «тоді суд відправив Віталія у СІЗО, а потім на примусове лікування у лікарню». Однак у лікарні чоловік провів лише декілька місяців, після чого йому змінили міру запобіжного заходу і відправили його під цілодобовий домашній арешт.

«Кайф, правда ж?», - обурюються у спільноті.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

«Свої своїх не садять, а нагороджують медалями за відвагу і смілість», «Мораль цієї історії така: хочеш не нудно і ефектно жити, при цьому по суті безкарно, - то оформи довідку», «А хто його домашній арешт буде контролювати...», - обурюються українці.

«Зняли бойовик або шоу за .... ь)))», «Тепер все ясно з цими мінерами !!! скільки заплатили ??? я сподіваюся, все по трудовій! А хто за нього заставу вніс, не підкажете?», «Ну молодець! Все: здоровий! Все офіційно!!!», «Так це ж шоу було. Не зрозуміло, чи що?», «Щоб киянам життя малиною не здавалося», - додають інші.

Нагадаємо, нещодавно у Львові неадекват "замінував" лікарні, церкви і вокзали, і "заразив" місто новим вірусом.

Як повідомляв портал Знай.uа, киянин став жертвою нахабного викрадення, скрутили і в авто – копи ввели план "Перехоплення".

Також портал Знай.uа писав, що потяг напрямком "Миколаїв-Київ" був зупинений на станції біля села Явкине Баштанського району Миколаївської області, з нього евакуювали всіх пасажирів – причиною таких дій стало повідомлення про мінування складу.