У Києві підозрюваний у шахрайстві чоловік вистрілив у співробітника кіберполіції, коли останній прийшов до нього з обшуком. Про подробиці події розповідає прес-служба Національної поліції Києва.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався близько 15:00 у п'ятницю, 2 жовтня. Як розповів в. о. начальника Київської поліції Віктор Нечитайло, правоохоронці прийшли з обшуком в квартиру підозрюваного у справі шахрайства в рамках досудового розслідування.

"Чоловік відкрив двері квартири, а коли поліцейські представилися, вистрілив в одного з них. Після цього злочинець закрився в квартирі. 28-річного співробітника кіберполіції з вогнепальним пораненням ноги госпіталізували. Для затримання зловмисника в столиці була введена спеціальна поліцейська операція. В результаті спецназівці КОРДу затримали стрілка", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Підозрюваним виявився 25-річний житель столиці. Пістолет, з якого він вистрілив, попередньо виявився травматичним. Зловмисника затримали в порядку статті 208 КПК України.

За інформацією Департаменту кіберполіції, чоловік на веб-сайті пропонував організацію Інтернет бізнесу "під ключ". Клієнти платили шахраєві від 27 до 60 тисяч гривень, однак, коли підозрюваний їх отримував, то безслідно зникав, не виконуючи обіцяної роботи. За попередньою інформацією, від шахрайства постраждало більше двох сотень людей, а сума збитків склала понад 8 мільйонів гривень.

За фактом поранення співробітника поліції, правоохоронці відкрили кримінальне провадження згідно частини 2 статті 345 (погроза або насильство щодо співробітника правоохоронного органу). Тепер зловмисник відповідатиме не лише за шахрайство. Йому загрожує обмеження або позбавлення волі строком до 5 років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Південному вокзалі Києва сталася стрілянина, в якій серйозно постраждала людина.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Київській області фітнес-тренер експлуатував жінок для власного збагачення.

Також Знай.иа писав, що у Києві дівчина стала над прірвою заради експерименту.