У Києві за адресою вулиця Щербаківського, 31-А (до перейменування вул Щербакова) комунальники так захопилися вкладанням асфальту на тротуарі, що "замурували" кореневище дерева, якому не пощастило попастися їм на шляху.

Про вельми розумний вчинок у Шевченкіському районі на свої сторінці Facebook розповідає спільнота dtp.kiev.ua.

"Комунальники настільки захопилися укладанням асфальту, що замурували в нього дерево", - пишуть автори.

І це не єдина дивна витівка. Осінь накрила Київ проливними дощами, а столичних комунальників підштовхнула до дивної справи – поливання дерев під зливою. За незвичним заняттям у середу, 30 вересня, спостерігали кияни і ділилися своїми враженнями від побаченого у соцмережах.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Тим часом погода і сама впорається зі знищенням рослин. В Івано-Франківську погана погода звалила ясен з багаторічною історією. Повідомляється, що кількома днями раніше в Івано-Франківську, в парку Шевчяенка, впав ясен, якому було 130-років. Ясен не мав ознак аварійності, проте його коріння не витримали навантаження через негоду і в результаті він впав на землю. Під час падіння ясен зламав гілки та інших дерев.

Нагадаємо, раніше у Борисполі вулиця після зливи перетворилася на болото: "Кому грязьову ванну?".

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Гарячу воду зливають прямо в озері:"її занадто багато".

Також "Знай.uа" писав, що хозяйський "талант" Кличка показали одним фото: "тріснуло!".