Передвиборча кампанія в Києві - в самому розпалі, і кандидати в Київраду змагаються в креативі не тільки стосовно реклами, але і "підношень" потенційним виборцям. У 2020 році, по всій видимості, газетки і гречка вже не в моді, тому в поштових скриньках кияни знаходять візитки кандидатів в упаковках з... одноразовими масками.

Зокрема, таким креативом відрізнився Олександр Герасимчук - ймовірний кандидат від "Команди Омельченка" на місцевих виборах. Фотопідтвердження опублікував паблік "Рух Чесно" у Facebook.

"2020 - час, коли навіть засівають округи масками, а не гречкою",- підписали фото.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків"
Показати ще

У коментарях користувачі активно обговорюють фото і відзначають, що це "сучасні політтехнології". Інші додають, що це незаконно.

Нагадаємо, українська столиця очолила антирейтинг з корумпованості сфери будівництва. У цьому можна переконатися, подивившись результати щорічного дослідження рівня корупції в будівельній галузі України, проведеного "Українським клубом нерухомості" за підтримки "Конфедерації Будівельників України". Так, будівельна галузь в Києві корумпована на 86,7% (у 2019 році цей показник дорівнював 58%).

Відзначимо, що мер Києва Віталій Кличко зумів протягнути рішення про те, щоб виділити компанії "смотрящего" Дениса Комарницкого 400 мільйонів гривен, незважаючи на обурення деяких депутатів.

Нещодавно Віталій Кличко потрапив під гарячу руку Верещук: "Здається, у когось проблеми з арифметикою. Або з бажанням розбиратися з нагальними проблемами киян" , - заявила "слуга".