Українська столиця потрапила в топ-10 міст світу за кількістю висотних будівель. Автори рейтингу - сервіс Skyscraperpage.com.

Так, безумовним королем рейтингу як і раніше залишається Нью-Йорк - в місті розташовані більше шести тисяч "свічок". Києву дісталося 8 місце: тут нарахували 1199 хмарочосів. Столиця України залишила позаду такі міста, як Москва, Лондон і Мехіко.

Що стосується загальноєвропейського рейтингу, тут Київ - впевнений лідер.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Тим часом у рейтингу "найрозумніших" міст світу Київ посів 98-місце. Дослідження провела обсерваторія Smart City Центру світової конкурентоспроможності IMD спільно з сінгапурським університетом технологій і дизайну.

Нагадаємо, українська столиця очолила антирейтинг з корумпованості сфери будівництва. У цьому можна переконатися, подивившись результати щорічного дослідження рівня корупції в будівельній галузі України, проведеного "Українським клубом нерухомості" за підтримки "Конфедерації Будівельників України". Так, будівельна галузь в Києві корумпована на 86,7% (у 2019 році цей показник дорівнював 58%).

Відзначимо, що мер Києва Віталій Кличко зумів протягнути рішення про те, щоб виділити компанії "смотрящего" Дениса Комарницкого 400 мільйонів гривен, незважаючи на обурення деяких депутатів.

Нещодавно Віталій Кличко потрапив під гарячу руку Верещук: "Здається, у когось проблеми з арифметикою. Або з бажанням розбиратися з нагальними проблемами киян" , - заявила "слуга".