Стало відомо про те, що в Києві спіймали чоловіка, який розчленував орендодавця. Останки тіла залишилися у воді.

Таким чином, повідомляється, що співробітники правоохоронних органів затримали підозрюваного у вбивстві 73-річного пенсіонера з Києва. Його розчленоване тіло було знайдено ще в лютому поточного року.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

У повідомленні сказано, що зловмисником виявився 37-річний уродженець Донецької області, який знімав у жертви житло. Для того, щоб приховати злочини, він вирішив розчленувати тіло, а останки втопив у різних місцях водойми.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Під час проведення слідчих дій було встановлено, що затриманий обґрунтовано підозрюється у вбивстві пенсіонера. За однією з версій він зробив це для того, щоб заволодіти його житлом.

Затримали його на території Київської області. Після скоєного злочину він тривалий час там переховувався. В ході огляду орендованого ним приміщення правоохоронці вилучили речі, що належали загиблому.

За даним фактом слідчі розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі.

Нагадавши, київські лікарні "колекціонують" пацієнтів з одним і тим же діагнозом: "Точно не Covid-19?"

Як повідомляв портал Знай.ІА, житель Києва Олексій Краснощеков отримав позитивний тест на коронавірус, і зараз проходить лікування в одній зі столичних лікарень. У вівторок, 22 вересня, його доставили з високою температурою в медустанову. За його словами, вільні місця опинилися тільки в коридорі.

Також портал Знай.ІА писав, що у 30 кілометрах від Києва медики змушені рятувати життя жителів цілого району на іржавій старій машині і без медикаментів. Для виїзду до хворих коронавірусом їм дали всього 1 захисний костюм на бригаду.