У Києві сталася ДТП, в якій постраждав вантажний автомобіль ЗІЛ і військовий броньований автомобіль. Про подробиці події розповідає "Київ Оперативний" у Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в суботу, 26 вересня, на бульварі Дружби народів, в Печерському районі столиці, навпроти супермаркету Novus.Військовий броньований автомобіль врізався в задню частину самоскида ЗІЛ.

На щастя, в результаті події ніхто не постраждав. У броньованого автомобіля пошкоджена передня частина (погнутий капот), а ось ЗІЛ практично не постраждав – відбувся незначними подряпинами.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

На Дружбы Народов, напротив супермаркета Novus, военные на броневике въехали в строительный ЗИЛ. К счастью, никто не пострадал.

Geplaatst door Киев Оперативный op Zaterdag 26 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві 21-річний чоловік став жертвою нахабного викрадення. Його били і знущалися, стріляли над головою з пістолета і залякували. Наразі викрадачів затримали, обвинувальний акт щодо їхніх дій направлено до суду.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Києві помітили "євробляху", номери якої дуже розсмішили користувачів мережі.

Також Знай.иа писав, що під Києвом правоохоронці затримали хлопця, який промишляв викраденням автомобілів.