Стало відомо про те, що кандидат в мери Києва і відомий український телеведучий Сергій Притула запропонував перенести столицю.

Таким чином, повідомляється, що про це заявив у прямому ефірі ток-шоу одного з телеканалів. Сергій Притула запропонував перенести столицю України з Києва до Кропивницького.

Він каже, що в країні не залишилося регіону, де б він не побував. «У мене була свого часу думка перенести столицю десь в район Кропивницького»,- заявив Притула.

Такі наміри він пояснив тим, що хоче у такий спосіб покращити дороги та рівень життя в обласному центрі.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Варто відзначити, що не так давно розігрівся скандал через рекламу Сергія Притули. Там він стверджував, що проживає в Києві. Але, є одне але.

У 2016 році він брав участь у рекламній кампанії ЖК «Міленіум Сіті». Вони розташовуються в Бучі, Київської області. Тоді артист з'явився на безлічі білбордів міста, на якій фраза: «Я буду тут жити».

Нагадаємо, українська столиця очолила антирейтинг з корумпованості сфери будівництва. У цьому можна переконатися, подивившись результати щорічного дослідження рівня корупції в будівельній галузі України, проведеного "Українським клубом нерухомості" за підтримки "Конфедерації Будівельників України". Так, будівельна галузь в Києві корумпована на 86,7% (у 2019 році цей показник дорівнював 58%).

Зазначимо, що мер Києва Віталій Кличко зумів протягнути рішення про те, щоб виділити компанії "смотрящего" Дениса Комарницкого 400 мільйонів гривен незважаючи на обурення деяких депутатів.

Нещодавно Віталій Кличко потрапив під гарячу руку Верещук: "Здається, у когось проблеми з арифметикою. Або з бажанням розбиратися з нагальними проблемами киян" , - заявила "слуга".