В ефірі одного з українських телеканалів розгорілася справжня війна між кандидатом у мери Києва Сергієм Притулою і його конкуренткою Іриною Верещук. Все сталося в студії ток-шоу “Право на владу” на телеканалі “1+1”.

Притула запропонував Верещук зняти свою кандидатуру з виборів на його користь. Після цього між шоуменом та “слугою народу” Олександром Качурою виникла перепалка. При цьому сама Верещук лише промовчала.

Притула пригадав «слугам народу» висловлювання голови пропрезидентської фракції в парламенті Давида Арахамії, який стверджував, що його політсилі вигідніше програти місцеві вибори, аби не нести відповідальність «за погані дороги, інфраструктуру тощо».

На думку Притули, партія могла б уникнути негативу, просто знявши з передвиборчик перегонів Верещук.

«Я пропоную вам, фракції, партії і пані Верещук уникнути негативу в принципі і зняти свою кандидатуру на мою користь. Я не боюсь брати на себе відповідальність, якщо у вас у фракції бояться брати відповідальність, якщо ваша партія хоче уникнути цього…», - заявив Притула.

Нагадаємо, українська столиця очолила антирейтинг з корумпованості сфери будівництва. У цьому можна переконатися, подивившись результати щорічного дослідження рівня корупції в будівельній галузі України, проведеного "Українським клубом нерухомості" за підтримки "Конфедерації Будівельників України". Так, будівельна галузь в Києві корумпована на 86,7% (у 2019 році цей показник дорівнював 58%).

Зазначимо, що мер Києва Віталій Кличко зумів протягнути рішення про те, щоб виділити компанії "смотрящего" Дениса Комарницкого 400 мільйонів гривен, незважаючи на обурення деяких депутатів.

Нещодавно Віталій Кличко потрапив під гарячу руку Верещук: "Здається, у когось проблеми з арифметикою. Або з бажанням розбиратися з нагальними проблемами киян" , - заявила "слуга".