У Києві дві неповнолітні дівчинки спробували вчинити самогубство. Про це повідомляють у Центрі екстреної допомоги.

Як зазначається, постраждалим дівчаткам - 15 та 13 років. Між собою діти нібито не знайомі, живуть у різних районах столиці.

Обидві дівчинки спробували піти з життя 22 вересня, наковтавшись великої кількості таблеток. 15-річна школярка з Солом’янського району, друга дитина - з Оболонського району.

На щастя, обох вдалося врятувати та вчасно доставити до лікарні. Медики змогли зерегти їм життя.

Повідомляється, що попереду у дівчат – довгий період реабілітації. Після того, як вони одужають, з ними працюватимуть психологи.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

Нагадавши, київські лікарні "колекціонують" пацієнтів з одним і тим самим діагнозом: "Точно не Covid-19?"

Як повідомляв портал Знай.uа, житель Києва Олексій Краснощеков отримав позитивний тест на коронавірус, і зараз проходить лікування в одній зі столичних лікарень. У вівторок, 22 вересня, його доставили з високою температурою в медустанову. За його словами, вільні місця виявилися тільки в коридорі.

Також портал Знай.uа писав, що у 30 кілометрах від Києва медики змушені рятувати життя жителів цілого району на іржавій старій машині та без медикаментів. Для виїзду до хворих коронавірусом їм дали всього 1 захисний костюм на бригаду.