У Києві на Лівому березі Дніпра все затягнуло димом. Смог стоїть над Троєщиною та іншими спальними мікрорайонами. Сизий дим жителі столиці зняли з власних вікон сьогодні вранці.

У понеділок 21 вересня ранок почався з затягнутого неба і запаху гару в повітрі і в квартирах киян. Причиною такої ситуації є пожежа на найближчому сміттєвому полігоні в Дарницькому районі.

Як з'ясувалося, там йде процес тління на глибині 6 метрів. Загасити такий процес складно. Звалище горить вже добу. Через задимлення батьків попросили не вести дітей до шкіл та садочків.

У ДСНС розповіли, що гасіння пожежі на звалищі, розташованому за адресою, вулиця Ревуцького 41 ведеться. Це загоряння стало приводом для задимлення в деяких спальних районах Києва. Рятувальники розповіли, що горить вже не тільки сміття, а й торфовища. Відкритий вогонь ліквідовано і триває Затока вогнищ тління на глибині.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також за словами рятувальників на пожежі працюють 4 одиниці пожежних цистерни, рукавний автомобіль і 22 людини особового складу.

Займання почалося ще в неділю. О 12: 45 надійшло повідомлення про те, що загорілося звалище. Пожежники встановили, що вогонь поширився на площу понад 500 квадратних метрів. До 17 години вечора неділі пожежу було локалізовано.

Нагадавши, Знай писав, що на вулиці Ревуцького сталася пожежа, з якою рятувальники довго не могли впоратися.

Також Знай повідомляв, що в клінічній лікарні "Феофанія" лікарі провели унікальну операцію, видаливши у пацієнтки 4,5-кілограмову пухлину в легенях.

Нещодавно Знай передавав, що депутат від "європейської солідарності" Ірина Геращенко повідомила новини про стан побитого Володимира Балуха.