Популярну у Києві станцію метро "Вокзальна" вчергове паралізували дикі черги на вході до підземки. Здебільшого це стається навіть не через наплив людей, а через їхню необізнаність.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише киянин Олександр Рудоманов і підкріплює пост фотографією, на якій видно: натовп людей стоїть на вулиці у черзі на купівлю квитка готівкою. Проте всередині людей майже немає, як і черг до автоматів.

Схоже, не всі люди в курсі, що проїзд можна оплатити карткою або з телефона. В той же час у коментарях активізувалися противники "новітніх технологій", які стверджують, що їм не подобається користуватися "новинками".

Черга в касу на вокзальній. При цьому черги на автомати немає, і в середині мало людей. Тобто це суто ті, хто хоче за кеш купити квиток або не знає, що можна розрузовуватися карткою/телефоном

Geplaatst door Олександр Рудоманов op Dinsdag 15 september 2020

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, українська столиця очолила антирейтинг з корумпованості сфери будівництва. У цьому можна переконатися, подивившись результати щорічного дослідження рівня корупції в будівельній галузі України, проведеного "Українським клубом нерухомості" за підтримки "Конфедерації Будівельників України". Так, будівельна галузь в Києві корумпована на 86,7% (у 2019 році цей показник дорівнював 58%).

Відзначимо, що мер Києва Віталій Кличко зумів протягнути рішення про те, щоб виділити компанії "смотрящего" Дениса Комарницкого 400 мільйонів гривен, незважаючи на обурення деяких депутатів.

Нещодавно Віталій Кличко потрапив під гарячу руку Верещук: "Здається, у когось проблеми з арифметикою. Або з бажанням розбиратися з нагальними проблемами киян" , - заявила "слуга".

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", жителі Києва хочуть, щоб у столиці заборонили проведення популярного заходу - вуличних ярмарків.