КМДА встановила ліміти з використання допоміжного та службового транспорту, визначивши норми пробігу авто на добу та на місяць.

Про це йдеться в тексті наказу №62 від 4 вересня 2020 року апарату КМДА.

Так, з 7 вересня, для чиновників, які користуються службовим транспортом, почали діяти ліміти. Якщо транспорт використовували у вихідний або в свято, середньодобовий пробіг множать на кількість відпрацьованих днів за місяць і встановлюють ліміт.

У документі наголошується, що пробіг авто, використаного для поїздки у відрядження, не зараховується в загальну кількість кілометрів.

Згідно з документом, для службових авто КМДА середньодобовий пробіг повинен триматися в межах від 100 до 200 км, а місячний – від 2100 до 4400 км.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Для допоміжного транспорту встановлені середньодобові ліміти:

  • для автобусів – 150 км пробігу;
  • для вантажного транспорту - 100 км пробігу.

Місячний Пробіг для автобусів повинен триматися в межах 3150-3300 км, а вантажний транспорт – від 2100 до 2200 км.

Нагадаємо, мер Києва Віталій Кличко зумів протягнути рішення про те, щоб виділити компанії "смотрящего" Дениса Комарницкого 400 мільйонів гривен, незважаючи на обурення деяких депутатів.

Нещодавно Віталій Кличко потрапив під гарячу руку Верещук: "Здається, у когось проблеми з арифметикою. Або з бажанням розбиратися з нагальними проблемами киян" , - заявила "слуга".

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", жителі Києва хочуть, щоб у столиці заборонили проведення популярного заходу - вуличних ярмарків.