Киян найбільше турбує проблема вартості комунальних послуг. Такі дані наводить Соціологічна група "Рейтинг" за результатами проведеного опитування мешканців міста.

Згідно з отриманими результатами, вартість комунальних послуг є найбільш актуальною проблемою для майже половини киян. Відповідну думку висловили 42% опитаних.

Серед інших актуальних проблем містяни назвали завантаженість вулиць, неналежний рівень медицини, незаконні забудови. Із такою проблемою стикався кожен третій житель столиці.

Кожен четвертий у Києві переймається низькою якістю комунальних послуг, відсутністю метрополітену в нових районах столиці та поганим станом доріг.

При цьому лише половина киян задоволена станом громадського транспорту, незадоволених – 39%.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Роботою та якістю послуг освітніх закладів задоволені 36%, не задоволені – 39%. Ще 26% киян не змогли оцінити столицю за цим критерієм.

Роботою поліцейських у столиці задоволені 24% населення, незадоволені – 51%.

Тим, як працюють комунальні служби, невдоволені понад половину киян - 65%. Трохи більше, 67%, невдоволені роботою медичних закладів.

Діяльність мера столиці, Володимира Кличка, влаштовує 57% опитаних, при цьому 37% – не задоволені.

Нещодавно стало відомо, що мер міста Віталій Кличко взяв з бюджету кілька мільярдів на будівництво метро, але роботи виконані лише на 1 відсоток.

Нагадаємо, що у дніпровській електричці пасажири врятували чоловіка, якому стало погано. Родичі безмежно вдячні всім, хто брав участь у порятунок чоловіка.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі в маршрутці кілька пенсіонерок і неврівноважений чоловік побили дівчину.Інцидент трапився у маршрутці №101. Пасажирка заплатила за два місця, за однією з версій, щоб однією сидіти на двомісних сидіннях.

Також Знай.uа писав, що Національна поліція оголосила в розшук двох організаторів злочинного угруповання, які займалися викраденням автомобілів.