Радикальна партія визначилася з кандидатом, який побореться за кремло столичного градоначальника. Так, від партії Ляшка на місцеві вибори піде Михайло Поживанов.

Таке рішення ухвалили на Київській міській конференції партії, повідомив на своїй сторінці у Facebook лідер "радикалів" Олег Ляшко.

"Києву потрібен гідний управлінець, господарник, чесна і авторитетна людина, яку знають всі в Києві, і яка здатна навести порядок. Радикальна партія пропонує такого кандидата. Кандидатом від РПЛ на посаду Київського міського голови ми пропонуємо відомого киянам господарника, досвідченого управлінця, гідну людину Михайла Поживанова", - написав Ляшко.

Бездарна влад без бою здала чудовий Київ і його жителів у заручники мафії і кланів. Радикальна партія йде на вибори в Києві, щоб звільнити це прекрасне місто із пазурів ненажерливих грабіжників.

Geplaatst door Олег Ляшко op Dinsdag 15 september 2020

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше стало відомо, що мер Києва Віталій Кличко зумів протягнути рішення про те, щоб виділити компанії "смотрящего" Дениса Комарницького 400 мільйонів гривень, незважаючи на обурення деяких депутатів. Це сталося 10 вересня на засіданні Київради. За словами депутатів, виділення додаткових коштів вміло приховали в проекті рішення про зміни в міському бюджеті. Корективи мали бути спрямовані на виплату зарплат комунальним перевізникам.

Нещодавно Віталій Кличко потрапив під гарячу руку Верещук: "Здається, у когось проблеми з арифметикою. Або з бажанням розбиратися з нагальними проблемами киян" , - заявила "слуга".

Нагадаємо, кияни жорстко розкритикували кандидатку в мери столиці Верещук: "Ти б місто спочатку вивчила, візіонерко".

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", жителі Києва хочуть, щоб у столиці заборонили проведення популярного заходу - вуличних ярмарків.