Жителі Києва звернулися до мера Віталія Кличка з вимогою вирішити проблему стихійної торгівлі в підземних переходах.

Відповідна петиція з'явилася на сайті КМДА.

"Перехід під площею Льва Толстого, підземні переходи на станції метро "Позняки", "Контрактова площа", "Либідська" і багато інших заповнені різноманітними лотками, з яких щодня ведеться активний продаж всіляких товарів. Результатом цієї торгівлі є захаращення простору, створення скупчень людей і елементарна антисанітарія. Така торгівля неприйнятна в умовах пандемії, коли величезні натовпи людей опиняються в місці, де немає натяку на соцдистанцію, а швидкість перетину переходу через чергу до торговців затримується в 1,5 - 2 рази", - зазначається в петиції.

Раніше стало відомо, що мер Києва Віталій Кличко зумів протягнути рішення про те, щоб виділити компанії "смотрящего" Дениса Комарницького 400 мільйонів гривень, незважаючи на обурення деяких депутатів. Це сталося 10 вересня на засіданні Київради. За словами депутатів, виділення додаткових коштів вміло приховали в проекті рішення про зміни в міському бюджеті. Корективи мали бути спрямовані на виплату зарплат комунальним перевізникам.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нещодавно Віталій Кличко потрапив під гарячу руку Верещук: "Здається, у когось проблеми з арифметикою. Або з бажанням розбиратися з нагальними проблемами киян" , - заявила "слуга".

Нагадаємо, кияни жорстко розкритикували кандидатку в мери столиці Верещук: "Ти б місто спочатку вивчила, візіонерко".

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", жителі Києва хочуть, щоб у столиці заборонили проведення популярного заходу - вуличних ярмарків.