Стало відомо про те, що в Києві було помічено дороге таксі. Довезе з вітерцем.

Таким чином, повідомляється, що вартість такої машини, як Porsche Macan становить 2,1 мільйон гривень.

"По кайфу пересуватися на такому таксі", - йдеться у підписі до відео.

При цьому, ніхто не повірив, що цей автомобіль використовується в якості таксі, і відзначили, що над власників просто пожартували, а таксувати немає необхідності.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

При цьому українці розділилися в думках щодо того, чи може бути правдою таке використання авто, а також не зійшлися в поглядах на крутість такого застосування дорогого кросовера.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що столиця України посіла 12 сходинку в світовому рейтингу і третю в Європейському за найвищими втратами часу в пробка.

Дані щорічного рейтингу Traffic Index 2019 оприлюднила компанія TomTom, яка займається виробництвом навігаторів і створенням програмного забезпечення для них.

За оцінками аналітиків, серед міст з найбільш завантаженими дорогами виявилися українські Київ, Одеса, Харків і Дніпро.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, киянам не варто сідати в переповнені маршрутки заради їх же блага. Про це заявив столичний мер Віталій Кличко.

Як повідомляв портал Знай.иа, дощова вода залишається на вулицях Києва і навіть затоплює підземні переходи.

Також портал Знай.иа писав, що кияни "стопонули" нахабних водіїв, щоб потрапити на роботу – прут по трамвайних коліях, як танки.