Таку думку на своїй сторінці в Facebook висловив популярний блогер Михайло Шнайдер.

"Друзі, подивився недавній ефір Ірини Верещук. І цей самий ефір, кардинально змінив мою думку з приводу Ірини. Виявляється, вона вміє не тільки приколюватися і стібатися над знаменитими ляпами Кличка, але і говорить правду про все те свавілля, яке відбувається в нашій столиці", - зазначив Шнайдер.

Друзья, посмотрел недавний эфир Ирины Верещук. И этот самый эфир, кардинально изменил моё мнение по поводу Ирины....

Geplaatst door Mihail Shnayder op Woensdag 26 augustus 2020


За його словами, такі висновки він зробив після того, як Ірина Верещук чітко позначила головних вигодоодержувачів столичних корупційних схем - Кличка і Комарницького.

"Буквально днями, в студії одного з телеканалів, пані Верещук чітко і недвозначно визнала, що в Києві існує корупція, існують схеми і фінансові потоки, які йдуть не на благо киян, а в кишені мера і його оточення, зокрема того самого "Смотрящего" Дениса Комарницького. Чесно кажучи, я навіть не очікував після місяця досить неяскравої кампанії Ірини, що вона може так жорстко і прямо називати речі своїми іменами. Одне слово-молодець", - заявив блогер.

Таким чином, вважає він, Ірина Верещук показала всім, що розуміє джерело основних проблем у столиці.

"Мало того, Верещук також цілком логічно помітила, що у справах Комарницького і його комбінаціям з Кличком, вже пройшов ряд обшуків, проте далі справа чомусь не пішла. За її словами, всі чекають якогось сигналу, щоб прибрати з нашого міста "Смотрящего" Комарницького і всю його Бригаду.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Але, як зазначає Ірина, поки на жаль немає політичної волі для того, щоб зрушити всю цю ситуацію з мертвої Точки", - резюмував Михайло Шнайдер.