Стало відомо про інцидент, який стався поруч з однією зі столичних шкіл. Зловмисники забризкали дітей з балончика.

Таким чином, повідомляється, що в Києві біля школи під номером 216. Між чоловіками і школярами стався конфлікт, в результаті якого дітей забризкали перцевим балончиком.

Є інформація про те, що школярі приймали наркотичні речовини, і тому поводилися вкрай агресивно. Поки що ця інформація ніяк і ніким не підтверджена.

Що було причиною конфлікту біля школи в Оболонському районі поки не відомо.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

На ролику, який з'явився в мережі, видно, що двоє чоловіків розмовляють з неповнолітніми хлопцями поруч зі спортивним майданчиком. При цьому, один з підліток вже лежить на асфальті поруч з велосипедом.

Автор ролика закликав людей заспокоїтися, і прибрати руку з ножа. Далі почалася суперечка, і чоловіка почали дорікати в тому, що він побив дитину.

Після цього чоловік потягнув хлопця, який намагався відбиватися і його забризкали балончиком разом з іншими школярами, який хотіли допомогти другу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві банда іноземців жорстоко побили таксиста: "я їду перший!"

Як повідомляв портал Знай.ІА, "Ногами в живіт": у Києві серйозно побили школярку, момент потрапив на відео.

Також Знай.ІА писав, що на Київщині 11-річного школяра жорстоко побили Однокласники.