У навчальному закладі Київської області група дітей жорстоко побила хлопця до струсу мозку.

Сварка між дітьми почалася на перерві між навчанням. Постраждалий школяр розповідає, що на перерві він відмовився грати з однокласниками за що і був побитий.

"Він мене хотів побити, але не зміг і тоді покликав своїх друзів. Вони накинулися і почали бити в живіт і голову", – розповів хлопчик.

Шкільна медсестра швидко надала першу допомогу хлопчику і повідомила бабусю постраждалого. Вона вже у свою чергу зателефонула у "швидку" та в поліцію. Жінка розповідає, що обурена, оскільки ніхто навіть не намагався вибачитись, а батьки підлітків не поцікавилися його самопочуттям.

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

На думку директора школи, конфлікт розпалюють дорослі, які не можуть помиритися і почути один одного, а діти давно забули про те, що трапилося.

Нагадаємо, що в Кропивницькому школярі натовпом накинулися на третьокласника: "Я боюся вести дитину до школи"

Як повідомляв портал Знай.ua, в Україні вводять великі штрафи батькам школярів, які регулярно прогулюють навчальні заняття.

Також портал Знай.ua писав, що в Запоріжжі школяр хотів задушити однокласницю, одні стояли і дивилися, інші - знімали на камеру.