У столиці троє іноземців жорстоко побили та пограбували водія таксі. Інцидент трапився на вулиці Рокосовського 17 серпня.

До чергової частини столичної поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Рокосовського невідомі б’ють водія авто. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група та лікарі.

Про це повідомили в ГУНП у Києві.

Як зазначив тимчасово виконувач обов’язків начальника Оболонського управління поліції Андрій Окушко, поспілкувавшись із потерпілим, правоохоронці встановили, що між ним та трьома невідомими виник дорожній конфлікт через питання першочерговості проїзду.

Побили скло в авто, фото сайт Нацполіції Київ

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

«Незнайомці почали переслідувати таксиста, а коли наздогнали, розбили скло автівки та побили його. Потім забрали сумку з документами та грошима і втекли. Водія таксі з множинними тілесними ушкодженнями, у тому числі переломом пальця руки, госпіталізували у лікарню. Протягом години ми розшукали зловмисників та затримали. Ними виявились громадяни іншої держави, 1977, 1985 та 1988 років народження», - розповів Андрій Окушко.

Затриманим повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченому ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Фігурантам загрожує до семи років позбавлення волі.

Раніше портал "Знай.ua" писав Штраф заплатять самі собі: копи влаштували Uber зі службового авто

Також портал "Знай.ua" писав, що Під Дніпром горе-квартирантка розгромила квартиру і по-тихому змилася - господиня обімліла від жаху

Також портал "Знай.ua" писав, що Незвичайне ДТП відправило дівчину на скутері у зливну яму, відео