У Києві учениці школи №211 жорстоко побили школярку. Одна з них вдарила дівчинку ногою в живіт, а потім продовжила бити її на землі.

Про це повідомляє портал "Obozrevatel"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В цей час свідки нападу знімали бійку на відео. Запис публікувала на сторінці дівчина на ім'я Катя, яка була ініціатором бійки, про що повідомила на своїй сторінці в соцмережі Юлія Бичкова.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Оболонь. Вихованки 211 школи. Буллінг і насильство ближче, ніж нам здається", – написала вона.

Не, у нас такого быть не может. Не, это только в какой-то неотесанной глуши такое возможно, когда заняться нечем. Не, это, наверное, приезжают из области поразвлекаться. Не, ну может в каких-то стремных районах... Оболонь. Воспитанницы 211 школы. Булинг и насилие ближе, чем нам кажется.

Geplaatst door Yulia Bychkova op Zondag 9 juni 2019

Можна помітити, що в коментарях до посту написала мама дівчинки, яка брала участь у побитті. За словами жінки, постраждала Ліза не отримала серйозних травм, а заяву в поліцію було подано.

"Але продовжуючи в тому ж дусі, я маю на увазі непристойну поведінку Лізи щодо свого оточення, рано чи пізно все може закінчитися набагато страшніше, а на місці моєї дочки може виявитися інша дитина, який спробує таким неправильним способом захистити свою честь і гідність!" – заявила вона.

Однак вона не уточнила, чим же саме постраждала так образила її доньку.

Нагадаємо, що у Красноярську, в Росії, учні гімназії №15 звірячому побили восьмикласницю. Все стало відомо після того, як відео побиття потрапило в соцмережі.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Одесі у парку сепаратист побив ногами молоду маму, що гуляла з дитиною. Жінка повідомила, що в поліції прийняли заяву, однак відпустили нападника, а їй вказали на двері.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві п'яні підлітки побили перехожих. Це пригода сталася на столичній Борщагівці.