На території військового коледжу в Києві сталася просто дика ДТП. П'яний майор протаранив на машині трьох курсанток, які приїхали забрати форму на новий навчальний рік. Зараз всі вони знаходяться в лікарні, в однієї перелом обох ніг, ще двом дівчатам довелося ампутувати ногу.

Про це на своїй сторінці у Facebook пише спільнота Dtp.kiev.ua.

У соціальних мережах з'явилася інформація, що винуватець аварії погрожував дівчатам перед тим, як розправитися в п'яному угарі.

"Стало відомо, що майор перед тим, як здійснити наїзд на курсанток, лякав їх, а після заїхав на сходинки, на яких дівчата намагалися врятуватися", - пише автор публікації.

Також в пабліку розповіли про стан здоров'я дівчат на даний момент: "Зараз одна з трьох постраждалих під час наїзду на території військової частини курсанток знаходиться у важкому стані в реанімації. Курсантки не падають духом і збираються продовжити навчання в українській військово-медичній академії після проходження курсу лікування".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Люті українців в коментарях немає меж, люди бажають винуватцю найжахливішої долі.

"Я вважаю, його потрібно повісити прелюдно!", "Потрібно думати не про те, як його четвертувати і вішати, а про те, як не допускати таких людей за кермо. А для цього потрібно побороти корупцію", "Той, з ким він випивав, повинен розділити відповідальність", "Каструвати, обрізати руки і ноги і пустити на свободу", - пишуть користувачі.

Курсантки, що стали жертвами п'яного наїзду майора, отримали погони молодших лейтенантів медичної служби. З присвоєнням першого офіцерського звання їх привітав полковник медичної служби Андрій Галушка.

Нагадавши, у Києві п'яний майор збив студентку зі Львова, розламані кістки і розірвані зв'язки.

Як повідомляв інформаційний портал " Знай.uа", в Києві мати з дитиною потрапили під колеса сміттєвоза, морг і реанімація - "Водій лика не в'язав". Водій сміттєвоза пройшов тест на алкогольне сп'яніння на приладі. Драгер, показав 1.91 проміле, це в 9 разів перевищує допустиму норму.

Також портал "Знай.ua" писав, що страшна ДТП під Києвом забрала життя доблесного копа-маленькій принцесі рости без батька. Поблизу села мила сталася ДТП - автомобіль Volkswagen, під керуванням капітана поліції, виїхав на зустрічну смугу руху і зіткнувся з пасажирським автобусом.