Під Києвом, на Житомирській трасі сталася ДТП, в результаті якої загинув капітан поліції Іван Подольський. Про скорботну новину розповідає прес-служба патрульної поліції Києва в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що в п'ятницю, 21 серпня, поблизу села Мила сталася ДТП – автомобіль Volkswagen, під керуванням капітана поліції, виїхав на зустрічну смугу руху і зіткнувся з пасажирським автобусом. 33-річний поліцейський Іван Подольський загинув на місці від отриманих травм.

Увага! 18+ На жаль, смертельна автопригода сталася на Житомирській трасі (у бік Житомира), поблизу із селом Мила. Попередньо, легковик #Volkswagen, (внаслідок того, шо автомобіль Isuzu створив аварійну ситуацію) виїхав на зустрічну смугу, де зіштовхнувся із автобусом. В аварії загинув капітан поліції Іван Подольський. Йому було лише 33 роки. Через аварії утворився багатокілометровий затор у бік виїзду з Києва.

Geplaatst door Киев Оперативный op Vrijdag 21 augustus 2020

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

За версією правоохоронців, Іван виїхав на зустрічну смугу руху через те, що автомобіль Isuzu, який їхав перед ним, створив аварійну ситуацію на дорозі.

Загиблому Івану Подольському було 33 роки, вдома у нього залишилася маленька дочка. Відзначається, що він вступив до лав патрульної поліції в 2015 році. До цього він працював дільничним. Колеги Івана висловили щирі співчуття.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що напівголий киянин влаштував догонялки з патрульною поліцією.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Голосіївському районі лось потрапив під колеса автомобіля Daewoo.

Також Знай.иа писав, що у селі Софіївська Борщагівка чоловік покінчив життя самогубством на робочому місці.