Дівчата-студентки, які стали жертвами наїзду п’яного майора в Києві, залишаються у лікарні. У реанімаційному відділенні медики другу добу намагалися вберегти ногу 23-річній Олександрі Гуй, додають у сюжеті ТСН.

Водія Володимира Холодного суд відправив під арешт щонайменше на два місяці, однак це аж ніяк не полегшить біль родин постраждалих дівчаток – їхні діти скалічені на все життя. За словами батьків постраждалих, їхні діти назавжди втратили шанс реалізувати свої мрії через неадеквата-військового, що влаштував п’яні покатушки поблизу військового вишу.

"Людина погубила мрії нашої доньки", - ділиться болем матір дівчинки, що втратила ногу.

Батько однієї з постраждалих розповів журналістам, що важкі травми дівчат – не випадковість. Насправді водій в стані сильного алкогольного сп’яніння кілька разів проїхався по тілах дівчат, намагаючись поїхати з місця аварії.

«Чоловік, який збив мою дочку і ще двох дівчат, не просто врізався в них. Він поводився неадекватно. Він їздив по них назад і вперед, це була справжня бійня!», - додає згорьований чоловік.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Наразі дівчина перебуває «в задовільному психологічному стані».

"Людина погубила мрії нашої доньки": ТСН поспілкувалася з родичами потерпілих курсанток

Доля скалічених курсанток. Другу добу в реанімації медики намагаються врятувати ногу 23-річної Олександри Гуй. Чи вдасться уникнути вже другої ампутації - досі невідомо. Двох інших потерпілих від наїзду п'яного майора медики уже перевели до палати: одна з них теж втратила ногу, інша має переломи. У вівторок на трьох студенток на території військової частини у Києві наїхав нетверезий військовий. Його звати Володимир Холодний. За рішенням Шевченківського суду столиці, який обрав запобіжний захід - щонайменше два місяці водій проведе за гратами. Нам вдалось поспілкуватись з родичами потерпілих курсанток. Більше про дівчат - у сюжеті.

Geplaatst door ТСН op Donderdag 27 augustus 2020

«Йому ще треба добавити статтю за нанесення тяжких тілесних з особливою жорстокістю, що призвело до втрати органів. І дати по максимуму. Бо інакше не засвоїть урок», «Воно, падло, нажерлося, покалічило дітей і живе собі, таких скотів за таке треба розстрілювати», - вважають обурені українці.

Нагадаємо, раніше У Києві мати з дитиною потрапили під колеса сміттєвоза, морг і реанімація- " водій лика не в'язав"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Водіям-порушникам депутати вдарять по кишені: що потрібно знати про нові штрафи

Також «Знай.uа " писав, що чоловік, який вчинив наїзд на трьох студенток-медиків у Києві, виявився офіцером управління, начальником курсу факультету підготовки військових лікарів.