Чоловік, який вчинив наїзд на трьох студенток-медиків у Києві, виявився офіцером управління, начальником курсу факультету підготовки військових лікарів, який став до виконання своїх обов’язків у військовому виші у липні. Про це розповів начальник Української військово-медичної академії полковник медичної служби Валерій Савицький.

За його словами, наймаючи чоловіка на роботу він звернув увагу лише на його послужний список та гарні службові рекомендації, однак не зміг «розгледіти справжнього обличчя військовослужбовця», про що тепер шкодує.

Савицький також додав, що майора-винуватця кривавої аварії звуть Володимир Холодний. Чоловікові загрожує кримінальна відповідальність за ДТП, скоєне у нетверезому стані, в якому постраждали троє дівчат.

Всім постраждалим – по 23 роки, вони перебувають у лікарні у важкому стані. Двом з них довелося ампутувати по нозі. Вони приїхали до вишу, щоб отримати військову форму до початку навчального року.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, раніше У Києві мати з дитиною потрапили під колеса сміттєвоза, морг і реанімація- " водій лика не в'язав"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Водіям-порушникам депутати вдарять по кишені: що потрібно знати про нові штрафи

Також «Знай.uа " писав, що П'яний водій "впечатал" поліцейський позашляховик в припарковане авто, моторошне відео ДТП