Смертельне ДТП під Києвом, у результаті якої загинула родина - двоє дорослих і двоє дітей, є прикладом "халатності та безвідповідальності деяких водіїв".

Так на трагічне ДТП під Києвом відреагував президент України Володимир Зеленський під час традиційної селекторної наради 13 липня, написало офіційне інтернет-представництво президента на своєму сайті, пише Обозреватель.

"ДТП на Столичному шосе під Києвом – останній страшний приклад недбалості та безвідповідальності деяких водіїв. Загинуло двоє дорослих і двоє дітей. За життя ще одного хлопчика борються наші лікарі. І це – не перша аварія, спровокована цим водієм", – підкреслив президент Зеленський.

фото: Магнолія-Тв
фото: Магнолія-Тв

Він також відзначив важливість законопроекту № 2695 "Про внесення змін у деякі законодавчі акти України щодо посилення відповідальності за окремі правопорушення у сфері безпеки дорожнього руху", який посилює відповідальність водіїв за вчинення смертельного ДТП в стані алкогольного сп'яніння.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Законодавча відповідальність за такі випадки – це гарантія того, що держава стоїть на захисті безпеки кожної родини і кожного українця", – резюмував він.

Зеленський, фото сайт Президента
Зеленський, фото сайт Президента

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що на розгляді в парламенті знаходиться законопроект №2695 щодо посилення відповідальності водіїв за вчинення смертельного ДТП в стані алкогольного сп'яніння. Зокрема, законопроектом пропонується збільшити штрафи за водіння у нетверезому стані, ввести штрафи за залишення місця ДТП. У МВС очікують, що прийняття цього законопроекту сприятиме запобіганню вчинення правопорушень на дорогах і зменшення кількості аварій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У п'яному ДТП під Києвом загинула ціла родина, розкрито дикі подробиці про вбивцю - не перші жертви

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві на руках медиків помер 10-річний янголятко - під колесами п'яного вбивці загинула вся родина

Також «Знай.ua» писав, що Під Києвом п'яний вбивця на Mercedes відправив в морг молоду родину - Україну жахнула кривава аварія