У Києві ніяк не можуть підключити до електромережі світлофор, який встановили на вулиці Раїси Окіпної в Дніпровському районі близько року тому. Про це повідомляє видання «КиевVласть».

Від позафракційного депутата Київради Олега Петровця надійшло прохання до заступника голови КМДА Олександра Густєлєва підключити-таки згаданий об'єкт до електромережі. Він зазначає, що установка світлофора на прохання жителів розташованих поруч висоток влітку 2019 року обійшлася місту в майже мільйон гривень.

Однак підключити об'єкт до харчування не вдалося через протести мешканців будинку №9 по вулиці Раїси Окіпної, яких не влаштував той факт, що об'єкт буде харчуватися від їх електромережі.

За час вимушеного простою керівництво " Центру організації дорожнього руху "повідомило, що розроблений план по підключенню світлофора"по іншому маршруту і до іншого об'єкту". Однак через рік проект ще навіть не погодили, а місцеві жителі скаржаться на неробочий світлофор і постійні ДТП на місці його установки.

У зв'язку з цим депутат просить прискорити процес прийняття проекту і підключити нарешті світлофор, на який витрачені гроші платників податків.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше портал " Знай.ua " писав про те, що Кияни пропонують перетворити Жилянську на квітучий сад-приберіть висотки

Також портал " Знай.ua " писав, що Київські комунальники поставили Кличка "на лічильник": "поверніть гроші"

Також портал " Знай.ua " писав, що хазяйський "талант" Кличка показали одним фото: "тріснуло!": замість шматочка бруківки поставили пляшку з-під пива, в яку поставили квітку.