Стало відомо про те, як у Києві ремонтують дороги. Через тиждень знову потрібно лагодити.

Таким чином, повідомляється, що про цю новину повідомило співтовариство Київ Оперативний в соціальній мережі Facebook.

І ні, не минуло з моменту, як у столиці на перехресті Щербаківського та Естонської закінчилися ремонтні роботи. І ось, вже в мережі почали з'являтися фотографії, як вона почала провалюватися.

І тижня не пройшло з відкриття цієї доріжки, а вже почала провалювалися 🤷🏻‍♂️ Київ, перехрестя Щербаківського та Естонської

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 27 augustus 2020

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На одному зі знімків, замість шматочка бруківки поставили пляшку з-під пива, в яку поставили квітку. Мабуть, в такий спосіб вони вирішили пом'янути його.

Хто відповідатиме за це-поки що невідомо. Також, не було ще й офіційних коментарів.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Києві комунальні служби відзначилися безглуздим «ремонтом» ями біля каналізаційного люка, розташованого на території «Укртелекому». Фото того, як виглядав провал в асфальті до і як виглядає після так званого ремонту, опублікували в телеграм-каналі»Київ зараз".

На опублікованих знімках-діра біля люка, яку горе-ремонтники заткнули великими каменями і шматками бетону, замість того, щоб покласти новий шматок асфальту.

Раніше портал " Знай.ІА " писав про те, що Кияни пропонують перетворити Жилянську на квітучий сад-приберіть висотки

Також портал " Знай.ІА " писав, що Київські комунальники поставили Кличка "на лічильник": "поверніть гроші"

Також портал " Знай.ІА " писав, що Кияни просять відкрити двері тролейбусів, їхати потрібно всім.