Стало відомо про те, що з кожним днем стає все більше роликів з тим, як Підлітки знущається над людьми або речами. Їх жорстокість сильно лякає, і ніколи не знаєш, що вони можуть влаштувати наступного разу.

Таким чином, повідомляється, що в мережі днями з'явився ролик з камер спостереження. На них в одне, як велика компанія підлітків зібралася в колі, і кілька з них вирішили побити хлопця. Б цьому повідомив інформаційний портал "Київ Оперативний". Ось посилання на сам ролик.

Обережно, 21+! Відео - https://t.me/KyivOperativ/65879 З кожним днем відео із жорстокістю підлітків стає все більше....

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 24 augustus 2020

Стався даний інцидент в місті Київ, на вулиці Смиренка. На камерах видно, як спочатку хлопці всі разом стоять в одному крагу, а потім відбувається удар в ніс одному з них.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Удар мабуть був дуже сильний, так як він навіть відійшов. Потім, через ще кілька секунд, до нього підлетіло інший хлопець, і вже збив його з ніг, вдаривши ногами. Видовище ще не для людей зі слабкими нервами, тому ролик радиться дивитися далеко не всім.

Схоже, що вони зовсім не розуміють всієї відповідальності. Для низ безкарність вже як правило, і зовсім не дивно, якщо років через 10-15, якщо не раніше, вони почнуть просто вбивати людей на вулиці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві банда іноземців жорстоко побили таксиста: "я їду перший!"

Як повідомляв портал Знай.ІА, "Ногами в живіт": у Києві серйозно побили школярку, момент потрапив на відео.

Також Знай.ІА писав, що на Київщині 11-річного школяра жорстоко побили Однокласники.