У Києві на "Марші захисників", який приурочений до Дня Незалежності України, чоловікові стало погано. Він стояв у самому центрі Майдану, куди екстрено викликали "швидку". Про це з місця події повідомив кореспондент APnews.

Близько 13:15 медики прибули і стали відкачувати чоловіка, він був без свідомості. Попередньо - це один з учасників масштабного Маршу захисників.

Медики з "швидкої" закрилися, а ті медики, які його принесли повідомили, що чоловікові стало погано.

За оцінками організаторів маршу, в ньому взяли участь понад 40 тисяч людей. Учасники йшли колоною він парку Шевченка, Хрещатиком і до Майдану. Марш захисників охопив весь центр Києва і завершився виконанням гімну на Майдані. Марш тривав близько чотирьох годин і став наймасовішим «народним» святкуванням Дня Незалежності України в 2020 році.

Марш захисників на День Незалежності проходить другий рік поспіль. Торік нарахували 10 тисяч учасників. Поруч чергують поліція, поліція діалогу, медичні бригади.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Другий рік поспіль ветеранські організації України проводять у День Незалежності ходу в центрі Києва, альтернативну офіційній програмі святкувань.

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що Настя Каменських перетворилася на витончену богиню до Дня Незалежності України: "Погляд не відірвати"

Також портал "Знай.ua" писав, що Марцінків у вишиванці потужно привітав франківчан З Днем Незалежності: "Ми - живі"

Також портал "Знай.ua" писав, що Сотні львів'ян вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні та АТО - віддали життя за Україну