У мережі розповіли про героїв парковки в столиці. Чергова нахабна дія від водіїв.

Таким чином, повідомляється, що в мережі з'явився ролик, який був знятий очевидцями, і потім опублікований в мережі.

Жінка заїхала у двір і не знайшла місце для паркування. Замість того, щоб почати шукати далі, вона вирішила піти іншим шляхом. Жінка за кермом просто вивернула клумбу, і тим самим звільнила собі місце для паркування.

Вельми нахабно і неправильно. За таке можна і притягнути до адміністративної відповідальності.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Стався урок з парковки на Науки, 80.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що на сайті Київської міської ради зареєстрована петиція з ініціативою ввести заборону на евакуацію автомобілів за неправильне паркування.

Автор петиції вважає, що влада повинна створити паркувальні місця і встановити справедливу плату за них, і тільки після цього - евакуювати машини, які стоять в недозволеному для цього місці або заважають проїзду транспорту.

"У цивілізованому світі за неправильну або неоплачену парковку співробітник поліції може виписати штраф і залишити його під лобовим склом. Неоплачений вчасно штраф пеня і після позбавлення прав. Оплачений вчасно-знижка. Крім того, процедура повернення забору авто займає цілий день, так як не організований процес, і кількість громадян, у яких Евакуатор відвіз машину, набагато більше, ніж людей в центрі з оформлення документів. Про здоров'я власників авто взагалі ніхто не подумав. Якщо у вас проблеми з серцем, і ви виявили, що ваше авто зникло, у вас просто може не бути шансу почати його шукати", - йдеться в тексті петиції.

Раніше портал " Знай.ІА " писав про те, що Кияни пропонують перетворити Жилянську на квітучий сад-приберіть висотки

Також портал " Знай.ІА " писав, що Київські комунальники поставили Кличка "на лічильник": "поверніть гроші"

Також портал " Знай.ІА " писав, що Кияни просять відкрити двері тролейбусів, їхати потрібно всім