З місцевого центру реабілітації в Білій Церкві 11 серпня зникли дві вихованки 14 і 16 років. На пошуки дівчаток підняли всі екіпажі поліції Білоцерківщини та прилеглих до міста районів.

Про це повідомила Оксана Барковська на сторінці "Поліція Білоцерківщини" з соцмережі Фейсбук.

Також до пошукових робіт залучили понад 100 співробітників поліцейських Білоцерківського відділу поліції.

Правоохоронці перевірили друзів і знайомих дівчат, обстежили парки, магазини, сквери, річкові зони, зони відпочинку та інші території.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"На пошуки зниклих дітей орієнтували не тільки всі пересувні екіпажі поліції Білоцерківщини, а й прилеглих до міста районах. Крім цього задіяли максимальну кількість особового складу з поліцейських Білоцерківського відділу поліції, а це понад 100 співробітників поліції. Вони перевірили друзів і знайомих дівчат, обстежили парки, магазини, сквери, річкові зони, зони відпочинку та інші території",- розповіла Барковська.

Розшукали втікачок у Сквирському районі, куди вони вирушили на День народження до свого знайомого.

Як повідомили в поліції Білоцерківщини, за неналежне виховання дітей приймається рішення про притягнення до відповідальності посадових осіб місцевого реабілітаційного закладу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Запоріжжям відшукали юного хулігана, який втік від батьків-захотілося пригод

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові зниклу школярку відшукали в обіймах "друга" - мати ледь не посивіла

Також «Знай.иа " писав, що Під Києвом відшукали двох дітей, які втекли з соціального центру-перелякані , але щасливі